Αναζήτηση στο site

Επαφή

Light-and-life

Λεωφ. Ροδου-Λινδου 206

22410-61111

Αρχεια

Μια οικογενια

2012-05-23 05:11
    Είμαστε μια οικογένεια,αδέρφια πνευματικά,και υπάρχει αγάπη μεταξύ μας,και πάνω απο όλα μας ενώνει ο Ιησούς Χριστός ο λυτρωτής του ανθρώπινου γένους!Η ζωή μας έμοιαζε σαν και αυτού του ανθρώπου,δεν ήμασταν δαιμονισμένοι,αλλα είχαμε πάθη επιθυμίες,αρρώστιες...

Μια οικογενια

2012-05-23 05:11

 

 

Είμαστε μια οικογένεια,αδέρφια πνευματικά,και υπάρχει αγάπη μεταξύ μας,και πάνω απο όλα μας ενώνει ο Ιησούς Χριστός ο λυτρωτής του ανθρώπινου γένους!Η ζωή μας έμοιαζε σαν και αυτού του ανθρώπου,δεν ήμασταν δαιμονισμένοι,αλλα είχαμε πάθη επιθυμίες,αρρώστιες !

Αλλά ο Χριστός πήρε τα πάθη,τις επιθυμίες μας,μας θεράπευσε και μας χάρισε αιώνια ζωή και έτσι Τον γνωρίσαμε,και κάνουμε αυτό που έκανε και ο δαιμονισμένος,ομολογούμε οτι ο Ιησούς Χριστός Ζεί και ελευθερώνει.Το μόνο που σου  ζητάει ειναι να Του ανοίξεις την πόρτα της καρδιάς σου!
 

Μάρκ. 5:1 Και ήλθον εις το πέραν της θαλάσσης εις την χώραν των Γαδαρηνών.
2 Και ως εξήλθεν εκ του πλοίου, ευθύς απήντησεν αυτόν εκ των μνημείων άνθρωπος έχων πνεύμα ακάθαρτον,
3 όστις είχε την κατοικίαν εν τοις μνημείοις, και ουδείς ηδύνατο να δέση αυτόν ουδέ με αλύσεις,
Μάρκ. 5:4 διότι πολλάκις είχε δεθή με ποδόδεσμα και με αλύσεις, και διεσπάσθησαν υπ' αυτού αι αλύσεις και τα ποδόδεσμα συνετρίφθησαν, και ουδείς ίσχυε να δαμάση αυτόν·
5 και διά παντός νύκτα και ημέραν ήτο εν τοις όρεσι και εν τοις μνημείοις, κράζων και κατακόπτων εαυτόν με λίθους.
Μάρκ. 5:6 Ιδών δε τον Ιησούν από μακρόθεν, έδραμε και προσεκύνησεν αυτόν,
Μάρκ. 5:7 και κράξας μετά φωνής μεγάλης είπε· Τι είναι μεταξύ εμού και σου, Ιησού, Υιέ του Θεού του υψίστου; ορκίζω σε εις τον Θεόν, μη με βασανίσης.
8 Διότι έλεγε προς αυτόν· Έξελθε από του ανθρώπου το πνεύμα το ακάθαρτον.
9 Και ηρώτησεν αυτόν· Τι είναι το όνομά σου; Και απεκρίθη λέγων· Λεγεών είναι το όνομά μου, διότι πολλοί είμεθα.
10 Και παρεκάλει αυτόν πολλά να μη αποστείλη αυτούς έξω της χώρας.
11 Ήτο δε εκεί προς τα όρη αγέλη μεγάλη χοίρων βοσκομένη.12 και παρεκάλεσαν αυτόν πάντες οι δαίμονες, λέγοντες· Πέμψον ημάς εις τους χοίρους, διά να εισέλθωμεν εις αυτούς.
13 Και ο Ιησούς ευθύς επέτρεψεν εις αυτούς. Και εξελθόντα τα πνεύματα τα ακάθαρτα εισήλθον εις τους χοίρους· και ώρμησεν η αγέλη κατά του κρημνού εις την θάλασσαν· ήσαν δε έως δύο χιλιάδες· και επνίγοντο εν τη θαλάσση.
14 Οι δε βόσκοντες τους χοίρους έφυγον και ανήγγειλαν εις την πόλιν και εις τους αγρούς· και εξήλθον διά να ίδωσι τι είναι το γεγονός.
15 Και έρχονται προς τον Ιησούν, και θεωρούσι τον δαιμονιζόμενον, όστις είχε τον λεγεώνα, καθήμενον και ενδεδυμένον και σωφρονούντα, και εφοβήθησαν.
16 Και διηγήθησαν προς αυτούς οι ιδόντες πως έγεινε το πράγμα εις τον δαιμονιζόμενον, και περί των χοίρων.
17 Και ήρχισαν να παρακαλώσιν αυτόν να αναχωρήση από των ορίων αυτών.
 18 Και ότε εισήλθεν εις το πλοίον, παρεκάλει αυτόν ο δαιμονισθείς να ήναι μετ' αυτού.
19 Πλην ο Ιησούς δεν αφήκεν αυτόν, αλλά λέγει προς αυτόν· Ύπαγε εις τον οίκόν σου προς τους οικείους σου και ανάγγειλον προς αυτούς όσα ο Κύριος σοι έκαμε και σε ηλέησε.
20 Και ανεχώρησε και ήρχισε να κηρύττη εν τη Δεκαπόλει όσα έκαμεν εις αυτόν ο Ιησούς, και πάντες εθαύμαζον.